Welkom op OBS Roombeek!

053 436 43 69  roombeek

053 436 33 22  deppenbroek

De school

OBS Roombeek is een openbare school met twee vestigingen in Enschede Noord.
Bij ons zijn alle kinderen en ouders welkom en houden we rekening met verschillen. Deze grondhouding is overal in school terug te vinden.

Wij zijn een dynamische basisschool met onder andere:

PBS  |  4xWijzer  |  ICT & Snappet  |  Wetenschap & Technologie / project ”School voor de toekomst”

Ouders

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Proin pulvinar facilisis est vitae imperdiet. Sed vel viverra arcu. Curabitur bibendum.

Ouders

OBS Roombeek is een openbare school met twee vestigingen in Enschede Noord.

Wij zijn een dynamische basisschool met onder andere:

Vier kernwaarden staan voor onze school centraal:

— groei — veiligheid — respect en tolerantie — plezier en passie

Groei is de belangrijkste waarde; kinderen komen tot groei (sociaal-emotioneel, cognitief en als mens) in een veilige schoolsituatie die gekenmerkt wordt door een respectvolle en tolerante houding naar elkaar en waar gewerkt wordt met plezier en passie.